Herroepen van je bestelling

PrintConcept.nl is nu Flyer.nl!

Vanaf nu kan je niet meer bestellen op PrintConcept.be en lopen alle
bestellingen via Flyer.nl. Voor jou verandert er weinig: een groter productaanbod,
dezelfde kwaliteit en dezelfde prijs!

GA NU NAAR FLYER.NL

Log in, als klant, met je PrintConcept.nl gegevens. We hebben je profiel en adressen overgezet.

RAADPLEEG JE HISTORIEK OP PRINTCONCEPT.NL

Je kan nog tot 12 januari 2017 de historiek van je bestellingen en facturen raadplegen op PrintConcept.nl.

De consument heeft steeds het recht om de aankoop van producten binnen de 14 dagen te herroepen, mits enkele uitzonderingen. 

De Belgische wet betreffende "Marktpraktijken en consumentenbescherming" beschrijft in artikel VI.53 het herroepingsrecht. In artikel VI.47 voorziet de wet dat het herroepeingsrecht niet kan uitgeoefend worden voor de levering van volgens specificaties van de consument vervaardigde goederen, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn.

PrintConcept.be BVBA kan de aangekochte goederen bijgevolg niet terugnemen binnen de gestelde termijn van 14 dagen, gezien de goederen vervaardigd werden volgens de specificaties van de klant en de goederen een duidelijk persoonlijk karakter hebben. Hierdoor vervalt het heroeppingsrecht van de bij PrintConcept.be BVBA aangekochte goederen volledig.

Ben je niet tevreden over de geleverde goederen? Dan kan je steeds een klacht indienen bij onze klantendienst binnen de vooropgestelde termijn vastgesteld in de algemene voorwaarden. 
 

 

Even geduld aub, de pagina is aan het laden.